2019. 1. 21. 17:41ㆍHistory
김밥은 한국의 전통 음식 중 하나입니다.
Kimbab is one of the traditional foods of Korea.
のり巻きは韓国の伝統料理の一つです。
김밥은 말 그대로 김과 밥이 주 재료입니다.
Gimbap is literally the main ingredient of seaweed and rice.
김위에 밥을 적당하게 펴서 단무지, 어묵과 같은 여러가지 재료를 올립니다.
Spread rice properly on seaweed and put various ingredients such as pickled radish and fish cake.
海苔の上にご飯を適度に広げてたくあん,おでんのようないろんな材料を上げます。
그리고 밥과 각종 재료를 김으로 말아서 먹기 좋게 잘라 먹습니다.
Then, I dried rice and various ingredients with seaweed and cut them into slices to eat.
そしてご飯といろんな材料を海苔で巻いて食べやすく切って食べます。
한국의 어느 지역의 시장을 가더라도 김밥을 만날 수 있습니다.
You can meet Gimbap wherever you go to the market in Korea.
김밥의 종류는 다양합니다.
There are many kinds of kimbap.
のり巻きの種類は多様です。
참치, 치즈, 멸치, 야채 등을 넣고 김밥을 만듭니다.
Add tuna, cheese, anchovies, vegetables and make gimbap.
ツナ,チーズ,カタクチイワシ,野菜などを入れてのり巻きを作ります。
개인적으로 저는 참치 김밥을 좋아합니다.
Personally, I like tuna gimbap.
個人的に私はマグロのり巻きが好きです。
김밥의 장점은 재료가 많이 들어가다 보니 각종 영양소가 골고루 포함되어 있습니다.
The advantage of gimbap is that it contains various nutrients.
のり巻きの長所は材料がたくさん入っていて各種の栄養素がバランスよく含まれています。
그리고 쉽고 편하고 맛있게 먹을수 있다는 점입니다.
And it's easy, comfortable, and delicious to eat.
そして簡単で楽で美味しく食べられるところです。
물론 김밥을 만드는 과정이 결코 쉽지는 않습니다.
Of course, the process of making gimbap is never easy.
もちろんのり巻きを作る過程は決して易しくありません。
요즘에는 꼬마 김밥을 많이 먹습니다.
I eat a lot of little gimbap these days.
最近は海苔巻きをたくさん食べます。
일반 김밥보다 크기가 작습니다.
It is smaller than regular kimbap.
一般のののり巻きより大きさが小さいです。
기회가 된다면 김밥을 꼭 드셔 보세요.
If you have a chance, make sure to try gimbap.
機会があれば海苔巻きを必ず召し上がってみてください。
한국 전통 음식중의 하나인 김밥에 대한 짧은 글이었습니다.
It was a short article about gimbap, one of the traditional Korean foods.
韓国の伝統料理の中の一つである海苔巻きに対する短い文でした。
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